Gember is een van de gezondste en de veelzijdige wortel en bestrijdt effectief parasieten, bacteriën en schimmels. Het is ook rijk aan mineralen zoals magnesium en vele vitaminen zoals vitamine C. Ontdek dit recept voor gemberthee.

gemberthee-powerfood

Gember versterkt effectief de immuniteit, bevordert de spijsvertering, verlicht pijn, behandelt hart problemen, en astma. Wat meer is, het is uitstekend als een detox behandeling voor je lever.
Het gebruik van deze thee behandelt effectief een verkoudheid en griep, zelfs beter dan de conventionele medicijnen. Ook zou het volgens sommigen uw lever detoxen, het risico op een beroerte verminderen, nierstenen verwijderen en in sommige gevallen kanker en kankercellen doden.*

Dit is het gemberthee recept dat ons aangeraden werd hiervoor:

Ingrediënten gemberthee

  • 1/2 theelepel kurkuma poeder
  • 1 eetlepel honing
  • 1/2 theelepel gember, gemalen
  • 250 ml kokosmelk
  • 1 glas water

Bereiding gemberthee

Kook het water, voeg de gember en kurkuma toe, laat het 10 minuten sudderen. Voeg vervolgens de melk toe, zeef de thee, zoeten met honing, en drink het op!

 

*Opgelet: indien u een medisch probleem heeft, adviseren wij u dit met uw behandelende arts te bespreken. Dit recept vervangt geen gebruikelijk medisch advies